Home / Brummen-Regiobode / InBetween zingt Kerst en meer

InBetween zingt Kerst en meer

BRUMMEN – In het jubileumjaar 25 jaar InBetween geeft het gemengde koor uit Brummen drie mooie optredens – twee besloten gelegenheden en een openbaar concert op 8 december om 14.30 en 15.30 uur in de Emmakerk en Emmastraat tijdens het Dickensfestival in Velp. Daarbij gaat het koor zich ook in vol Dickens-ornaat presenteren. Na een korte kerstvakantie stort men zich in januari weer op de voorbereidingen van het jubileumconcert op 4 april 2020, natuurlijk onder leiding van dirigente Tatiana Laryna. Popkoor Young Voices uit Eerbeek zal ook tijdens dat concert optreden. Wie meer wil weten over het koor of interesse heeft een repetitie bij te wonen kan iedere maandagavond van 20.00 tot 21.45 uur terecht de Pancratiuskerk in Brummen. Stuur een mail naar secretariaat@inbetweenbrummen.eu of kijk op www.inbetweenbrummen.eu.

Lees ook

Ophalen oud papier Eerbeek

EERBEEK – Komende zaterdag 14 december wordt er in Eerbeek papier opgehaald door muziekvereniging Eendracht. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.