Home / Doesburg-Regiobode / Hoorngeschal in de mist

Hoorngeschal in de mist

DOESBURG – De Midwinterhoornwandeling in Doesburg, die zondag 1 december werd gehouden, voerde door een mysterieus wit landschap. De wandelaars liepen door de mooie omgeving van het Hanzestadje, dat een groot deel van de dag in nevel was gehuld. In deze witte wereld klonken onderweg de midwinterhoorns als een soort baken. De wandelaars kwamen op verschillende punten onderweg blazers tegen van de Midwinterhoorngroep Doesburg, zoals op de foto te zien is ook bij Het Klooster in Angerlo. De midwinterhoorn mag volgens traditie worden geblazen tijdens de adventsperiode. In de kerstvakantie zijn de Doesburgse blazers dagelijks te horen in het Openluchtmuseum in Arnhem.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Zoektocht naar vermiste tas levert niets op

RHEDEN – Vrienden, familie en de politie hebben woensdagochtend 12 augustus gezocht naar een gestolen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.