Home / Rheden-Regiobode / Help de vogels de winter door

Help de vogels de winter door

RHEDEN – Op zondag 22 december kunnen gezinnen met kinderen tussen 4 en 12 jaar van 14.00 tot 16.00 uur meedoen aan een gezinsactiviteit van Natuurmonumenten. Vanaf Bezoekerscentrum Veluwezoom gaan de kinderen samen met een gids op pad en worden ze Vogelaar van OERRR. Kosten voor de deelname aan deze gezinsactiviteit zijn 4 euro voor leden van Natuurmonumenten en kinderen van OERRR en 7 euro voor niet-leden. Aanmelden kan via www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom.

Tijdens de activiteit leren kinderen welke vogels er in de winter in tuinen of parken te vinden zijn en hoe ze deze vogels goed kunt verzorgen. Ook ontdek ze hoe je vogels kunt lokken en gaan ze als een vogel op zoek naar hun eigen kostje. Om de vogels te helpen kunnen de kinderen een vogelvoederhuisje maken die ze vervolgens mee naar huis kunnen nemen.

Honden mogen helaas niet mee.

Lees ook

Ik vind: Windturbines maken wel degelijk ziek

Bezinning is hard nodig, want de wespendief betekent voor wethouder Klomberg alleen vertraging. Ik heb …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.