Home / Rheden-Regiobode / Gold Diggers in de Oranjerie

Gold Diggers in de Oranjerie

DIEREN – Op zondag 8 december treden de Gold Diggers uit Tilburg op in de Oranjerie. Ze spelen alle drie en zingen alle drie: de mooiste nummers van de jaren ’60 en ’70 die meestal in driestemmige samenzang worden gebracht. Hun repertoire bestaat uit nummers van: The Eagles, The Beatles, The Cats, Creedence Clearwater Revival, The Brothers Four, The Fortunes en vele anderen. “Een middagje lekker luisteren naar deze gouden muziek, en wie weet: misschien wel lekker swingen!” Het optreden is van 15.00 tot 17.00 uur, de toegang is gratis.

Lees ook

Ik vind: Gemeentehuis Rheden.

Een toekomstbestendig gemeentehuis voor de gemeente. Het bouwvallige huis in De Steeg is aan vervanging …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.