Home / Rheden-Regiobode / Glow in the Dark-kerstfeest voor kinderen

Glow in the Dark-kerstfeest voor kinderen

ROZENDAAL – Op initiatief van kinderburgemeester Annemijn van der Wagen wordt zondag 15 december een Glow in the Dark-kerstfeest gehouden. Kinderen van tien tot en met twaalf jaar uit Rozendaal en leerlingen van groepen 7 en 8 van de Dorpsschool zijn welkom in de Torckschool, waar tussen 16.30 en 18.30 uur een gezellig feestje wordt gebouwd. Aanmelden voor dit feestje is verplicht en kan bij jongerenwerkster Ingrid Jansen via ijansen@radaruitvoering.nl of via tel. 06- 21224071. Na aanmelding wordt een entreebewijs toegezonden. Er kunnen maximaal vijftig kinderen komen. Tijdens dit feest worden spelletjes gedaan, kan er worden gedanst en kunnen kinderen hun talenten laten zien. Wie dit wil, kan dit bij aanmelding doorgeven.

Lees ook

Sportieve strijd op De Pinkenberg

VELP – In Velp werd dit weekend fanatiek gestreden op het Zilveren Bal-toernooi. Op de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.