Home / Brummen-Regiobode / Geslaagde tiende editie Winterfair

Geslaagde tiende editie Winterfair

OOSTERHUIZEN – Deze meneer zoekt een mooie nieuwe pet uit op de Winterfair in Oosterhuizen, die zaterdag 30 november werd gehouden. Vele bezoekers kwamen weer naar het dorp voor de tiende editie van deze markt, waar werkelijk van alles werd verkocht, van leuke sint- en kerstcadeautjes tot kleding en sieraden. Er was een gezellig horecaplein ingericht waar allerlei lekkers werd verkocht en verschillende koren en muzikale gezelschappen zorgden voor fijne muziek. Heerlijk knappende vuurtjes zorgden voor warmte en kinderen mochten hun eigen broodjes bakken. ‘s Avonds na de markt werd het feest nog even voortgezet met muziek van een DJ op het horecaplein, waar vooral inwoners van het dorp samenkwamen voor glühwein en warme chocolademelk.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Wandel en Handel in de Wijk

DOESBURG – Zondag 6 december wordt tussen 12.00 en 16.00 uur de eerste editie gehouden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.