Home / Doesburg-Regiobode / Gemeentesecretaris Zevenaar Michel Tromp stopt

Gemeentesecretaris Zevenaar Michel Tromp stopt

GEM.ZEVENAAR – Michel Tromp vertrekt per 1 februari 2020 als gemeentesecretaris bij gemeente Zevenaar. Per 1 september 2017 werd hij benoemd als kwartiermaker voor de fusiegemeenten Zevenaar-Rijnwaarden. En per 1 januari 2018 als gemeentesecretaris voor de gemeente Zevenaar.
Met gemengde gevoelens maakt Michel zijn keuze: ‘Ik werk met veel plezier bij de gemeente Zevenaar. Het is een fijne organisatie met goede mensen. Met gemengde gevoelens heb ik dan ook deze keuze gemaakt. In 2017 was ik voornemens om naar Zevenaar te verhuizen. Dat ging door privé omstandigheden uiteindelijk niet. Reistijden van minimaal 3 uren per dag zijn steeds moeilijker te verenigen met een jong gezin. Ik ga daarom een nieuwe uitdaging aan als gemeentesecretaris van mijn buurgemeente Baarle-Nassau/directeur van de ABG-organisatie (Alphen-Chaam, Baarle-Nassau en Gilze en Rijen)’.
Het college van burgemeester en wethouders vindt het jammer dat hij vertrekt, maar respecteren zijn keuze. Het college denkt na over de opvolging.

Lees ook

Soerenaar is overlast van houtstook spuugzat

LAAG-SOEREN – Steeds vaker lijkt de overlast van houtstook tot ergenissen te leiden. Wat voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.