Home / Brummen-Regiobode / Geen inzameling kerstbomen in Brummen

Geen inzameling kerstbomen in Brummen

GEM. BRUMMEN – De gemeente Brummen houdt begin januari geen kerstboominzameling, zoals de afgelopen jaren traditie is geworden. Jaarlijks waren vele kinderen druk in de weer om maar zoveel mogelijk bomen in te zamelen. Het besluit te stoppen met de inzameling is een gevolg van de bezuinigingsmaatregelen die de gemeenteraad in mei 2019 heeft genomen.

Dit betekent dat inwoners van de gemeente volgend jaar zelf moeten zorgen voor de afvoer van hun kerstboom, bijvoorbeeld door deze in de groene container te doen of tegen betaling naar het recycleplein van Circulus-Berkel te brengen in Zutphen of Apeldoorn. Dit kost 4,10 euro.

Lees ook

Naailessen in Loenen

LOENEN – Per september opent Bij Annelies haar deuren voor een nieuw seizoen naailessen. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.