Home / Rheden-Regiobode / Filmochtend bij Vrijzinnigen Velp

Filmochtend bij Vrijzinnigen Velp

VELP – In het (voormalige) NPB-gebouw aan de Fabiusstraat 12 in Velp vertonen de Vrijzinnigen Velp zondag 15 december de film Young @ Heart vertoond. Deze film gaat over een koor dat onder meer werk van Jimi Hendrix en Nirvana zingt. Opmerkelijk, want de gemiddelde leeftijd van het koor is 81 jaar. De koorleden leven voor rock, punk en funk. In deze documentaire ziet de kijker de repetities, maar ook het leven daarbuiten. Die repetities verlopen niet altijd vlekkeloos, want het geheugen en de gezondheid van sommige leden zijn niet helemaal up-to-date meer. De filmvertoning begint om 10.30 uur, de toegang kost 5 euro.

Lees ook

Restaurant de Luchte in Spankeren opent in februari

SPANKEREN – Herberg de Luchte in Spankeren gaat na ruim een jaar weer open. Unieke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.