Home / Brummen-Regiobode / Film The Children Act in Kruiskerk

Film The Children Act in Kruiskerk

EERBEEK – In het Filmcafé in de Kruiskerk in Eerbeek wordt dinsdag 10 december de film The Children Act vertoond. Deze gaat over rechter Fiona Maye, een typische workaholic die haar huwelijk als bijzaak ziet. Net als hierdoor haar huwelijk op losse schroeven komt, wordt zij geconfronteerd met een zaak waarbij de minderjarige doodzieke 17-jarige jongen Adam, die is gediagnosticeerd met kanker, behandeling mag weigeren op grond van de religieuze overtuigingen van hem en zijn ouders. Het dilemma te kiezen tussen medici en de mening van deze minderjarige Adam en tussen werk en privé, worden op indringende wijze weergegeven. De film wordt vertoond in de Kruiskerk in Eerbeek en begint om 20.00 uur. De kerk opent om 19.30 uur. De entree bestaat uit een vrij gift.

Lees ook

Digitale kennismaking met voedselbos

BRUMMEN – Voedselbos Nieuwe Erven in Brummen verwelkomt belangstellenden vrijdag 5 maart om 19.30 uur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.