Home / Nieuws / Fietser gewond door aanrijding

Fietser gewond door aanrijding

DIEREN – Een fietser is donderdagmiddag 12 december rond 15.00 uur gewond geraakt bij een aanrijding op de Beverodelaan in Dieren. Hij reed richting het centrum van Dieren en zag op de Beverodelaan vermoedelijk een auto over het hoofd. Een aanrijding was niet meer te voorkomen. Omstanders schoten te hulp. Een scholier verleende eerste hulp en bracht de fiets van de man thuis. De man raakte gewond aan zijn gezicht. Ambulancepersoneel heeft hem gecontroleerd, behandeld en doorverwezen naar de huisarts.

Foto: Melvin/Persbureau Heitink

Lees ook

WieKentRheden naar de notaris

RHEDEN – Nadat het startschot had geklonken van de Beursvloer, die Doesburgs Rhedense Uitdaging afgelopen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.