Home / Doesburg-Regiobode / Fay Claasen brengt de sixties en seventies dichterbij

Fay Claasen brengt de sixties en seventies dichterbij

DOESBURG – Op zaterdag 14 december treedt vanaf 20.00 uur de zangeres Fay Claassen op in de Gasthuiskerk in Doesburg. In het programma Close to You vestigt deze powervrouw van de Nederlandse jazz haar aandacht op muzikale pareltjes van de late-sixties en early-seventies. De prachtige liedjes die de meesten kennen zingt Claasen met verfijning, elegantie en gevoeligheid. Zij drukt haar eigen stempel op de songs, waarbij haar aandacht naar de tekst een belangrijk onderdeel is. Zingend vertelt zij verhalen en deelt ze met haar luisteraars zodat de songs niet alleen ‘dicht bij haar zijn‘, maar ook ‘dicht bij hen komen‘. Toegang tot het concert kost 22 euro, inclusief een drankje in de pauze.

Lees ook

Ik vind: Wirwar informatie of de plannen?

De Stadspartij in Doesburg berichtte vorige week in Regiobode dat de Gestichten Doesburg beter geïnformeerd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.