Home / Brummen-Regiobode / Eindejaarswandeling met erwtensoep

Eindejaarswandeling met erwtensoep

EERBEEK – Zoals ieder jaar heeft het IVN weer een eindejaarswandeling op de agenda. Op zaterdag 28 december wordt een mooie tocht gemaakt, ‘om de extra’s van kerst eraf te lopen of alvast plaats te maken voor de lekkernijen van de jaarwisseling’.

Er wordt een wandeling gemaakt van ongeveer 15 kilometer, door de omgeving van Laag-Soeren. De IVN-gidsel vertellen onderweg het een en ander over de historie en de natuur, maar houden wel de pas erin. De route is niet geschikt voor kinderwagens of rolstoelen. In geval van regen wordt waterdicht schoeisel aanbevolen.
De wandeling start om 10.30 uur vanaf Camping Robertsoord aan de Doonweg 4 in Eerbeek, lopers worden om 10.00 uur verwacht voor een kop koffie en de administratieve afhandeling. Deelname kost 8,50 euro, leden van IVN mogen voor 7,50 euro mee, ter plaatse te voldoen. De wandeling eindigt rond 15.30 uur met een erwtensoepbuffet. IVN raadt de lopers aan een licht lunchpakket en wat te drinken mee te nemen.
Neem voor opgave en informatie contact op met Chris Holtslag, tel. 06-47368561 of chrisholtslag@ziggo.nl, of met Herman Heskamp, tel. 06-16862394 of h.heskamp@chello.nl.

Lees ook

De Middelste Molen blijft achter de schermen druk

LOENEN – De Middelste Molen, ambachtelijke papierfabriek en museum aan het Kanaal Zuid in Loenen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.