Home / Rheden-Regiobode / Duurzame kerstmarkt Het Rhedens

Duurzame kerstmarkt Het Rhedens

ROZENDAAL – Vrijdag 20 december van 10.00 tot 12.30 uur is er op Het Rhedens in Rozendaal een sfeervolle, duurzame kerstmarkt. De opbrengsten gaan naar De Plastic Soup Foundation en SOS kinderdorpen. De kerstmarkt staat in het teken van duurzaamheid. Het Rhedens Rozendaal is druk bezig met alle voorbereidingen. Daarbij wordt samengewerkt met verschillende bedrijven, waaronder de Wereldwinkel.Tijdens de kerstmarkt zijn er diverse kraampjes met leuke kerstspullen en zijn er veel activiteiten te doen. Ook klinkt er nostalgische kerstmuziek en iedereen kan genieten van smaakvolle hapjes en een drankje. De school is nog op zoek naar kerstversiering of boeken die zij op de kerstmarkt kunnen verkopen. Deze spullen kunnen worden afgegeven op Het Rhedens Rozendaal aan de Kleiberglaan 1.

Lees ook

Dorpshuis Rheden zoekt voorzitter

RHEDEN – Stichting Het Dorpshuis Rheden is op zoek naar een nieuwe voorzitter. Gezocht wordt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.