Home / Rheden-Regiobode / Ds. Derk Floors neemt afscheid van Dorpskerkgemeenschap Rheden

Ds. Derk Floors neemt afscheid van Dorpskerkgemeenschap Rheden

RHEDEN – Dominee Derk Floors is sinds 2002 predikant van de Rhedense Dorpskerkgemeenschap. Op zondag 15 december neemt hij afscheid en gaat hij met pensioen.

Tijdens zijn jaren in Rheden was Derk Floors actief binnen, maar ook zeker buiten de kerkgemeenschap. Naast de zondagse kerkdiensten heeft hij veel activiteiten opgezet en uitgebouwd waarmee hij niet alleen de leden van de kerkgemeenschap wist te interesseren maar ook andere dorpsgenoten en mensen van buiten Rheden.
Op zondag 15 december neemt Floors afscheid als predikant van de Dorpskerkgemeenschap. Om 10.00 is er een dienst in de Dorpskerk en aansluitend hieraan is er een informele feestelijke afscheidsbijeenkomst waarbij iedereen de gelegenheid heeft om Derk en zijn vrouw Moniek persoonlijk de hand te schudden. Iedereen is welkom, zowel bij de dienst als de receptie.

Lees ook

Restaurant de Luchte in Spankeren opent in februari

SPANKEREN – Herberg de Luchte in Spankeren gaat na ruim een jaar weer open. Unieke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.