Home / Brummen-Regiobode / Doedelzakspeler zet zich in voor Leger des Heils

Doedelzakspeler zet zich in voor Leger des Heils

EERBEEK – Doedelzakspeler Jaap Schut en een aantal heilssoldaten zijn zaterdag 14 december te gast bij Jumbo Eerbeek. Schut speelt voor het Leger des Heils om geld in te zamelen, dit keer voor hulp aan kinderen in bordelen in Bangladesh. Jonge meisjes worden daar verkocht als seksslavinnen en het Leger des Heils zet zich in om deze kinderen daar weg te halen. Schut en de andere vrijwilligers hopen dat het winkelend publiek hieraan een bijdrage kan leveren. Er kan zelfs gepind worden.

Lees ook

Naar de RK Kerk op reservering

LOENEN – Vanaf 1 juli zijn bijeenkomsten van grotere groepen weer mogelijk. Dit betekent dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.