Home / Rheden-Regiobode / Dinnershow op het Rhedens

Dinnershow op het Rhedens

DIEREN – Op vrijdag 13 december houdt het Rhedens in Dieren een grootse Culturele Avond met veel show, dans, zang en theater, verzorgd door de leerlingen van de school. De aula van de school wordt omgetoverd tot een sfeervolle ruimte waar gasten kunnen genieten van een wervelende show. Vanwege het succes van vorig jaar maakt Het Rhedens Dieren er 13 december ook weer een tapas-dinnershow van. Dat betekent dat er naast alle geweldige acts ook een tapasdiner geserveerd wordt. Er zijn twee dinnershows, één van 17.00 tot 18.30 uur en één van 20.00 tot 21.30 uur. Kaartjes kosten 5 euro (inclusief eten en drinken) en zijn vanaf 9 december te koop bij de receptie of bij mevrouw Best en meneer Gerritsen. Kaarten bestellen kan ook via bestm@hetrhedens.nl.

Lees ook

Inloopochtend voor ouderen in De Drieschaar

DIEREN – Op dinsdag verzorgt wijkcentrum De Drieschaat een ochtendbijeenkomst voor de ouderen in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.