Home / Rheden-Regiobode / Dickens Festival in Velpse Emmastraat

Dickens Festival in Velpse Emmastraat

VELP – In de Emmastraat in Velp is zaterdag 7 en zondag 8 december van 12.00 tot 17.00 uur een nostalgische dorpsmarkt vol straattheater, muziek en ambachtelijke marktkramen. Veel vrijwilligers, figuranten, muzikanten, koren en marktlui hebben zich weer aangemeld voor de vijfde editie van het Dickens Festival, dat vorige jaren al duizenden bezoekers trok.

Denk bij het festival bijvoorbeeld aan een ouderwetse stadsomroeper, een harmonie orkest, Oliver Twist crew, verschillend koren en een smaakvolle markt vol ouderwetse gezelligheid. Bezoekers kunnen heerlijke producten uit de tijd van Charles Dickens proeven en luisteren naar verschillende koren die kerstklassiekers ten gehoor gaan brengen. Ondertussen lopen ze dwars door een spannend straattheater en is er een doorlopend programma op verschillende binnen- en buitenlocaties. “Het is kortom een sfeervolle dag die je kunt beleven met het hele gezin in de donkere dagen voor Kerst”, aldus de organisatie.

www.dickensfestivalvelp.nl

Lees ook

Ik vind: De grenzen zijn bereikt

Het Rijk schuift gemeenten belangrijke opdrachten toe, betaalt ze daar veel te weinig voor, en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.