Home / Doesburg-Regiobode / Concert van Lisanne Soeterbroek en Caspar Vos

Concert van Lisanne Soeterbroek en Caspar Vos

DOESBURG – De 24 preludes van Stephen Westra vormen op zondag 8 december om 15.00 uur een kleurrijk geheel in een bijzonder concert van Lisanne Soeterbroek en Caspar Vos in de Gasthuiskerk. Behalve alle majeur- en mineurtoonsoorten komen heel veel verschillende gemoedstoestanden aan bod.

Lisanne Soeterbroek studeerde bij Coosje Wijzenbeek en Vera Beths aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Zij sloot haar Masterstudie af met een 10 met onderscheiding voor ‘all-round musician’. Hierna volgde zij een Postgraduate Study in Graz (A) bij Prof. Eszter Haffner. Soeterbroek won diverse nationale en internationale prijzen. Caspar Vos begon zijn pianostudie bij Frank Peters aan het ArtEZ Conservatorium in Arnhem en vervolgde deze bij Jan Wijn aan het Amsterdams Conservatorium. Hier behaalde hij in 2014 zijn masterdiploma cum laude. Vos won meerdere prijzen op nationale en internationale concoursen, waaronder een eerste prijs tijdens ‘The Grand Dominique Competition’ en een tweede prijs bij ‘The 18th International Piano Competition Jean Francaix’ in Parijs. Het concert begint om 15.00 uur. Toegang is 19,50 euro, inclusief pauzedrankje.

Lees ook

Nog jaartje uitstel voor evenement Verrassend Doesburg

DOESBURG – De organisatie heeft moeten besluiten ook dit jaar een streep te zetten door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.