Home / Brummen-Regiobode / Con Spirito zingt in Vaassen

Con Spirito zingt in Vaassen

EERBEEK / VAASSEN – De koren Timeless uit Vaassen, Rubato uit Apeldoorn en Con Spirito uit Loenen/Eerbeek kijken met voldoening terug op hun gezamenlijke optreden van de Passion, afgelopen voorjaar. Zondag 8 december treden de koren weer gezamenlijk op, dit keer in Vaassen. Aangezien het concert nogal vroeg in december valt, is het thema Vrede en wordt gedurende de uitvoering toegewerkt naar Kerst. Corné de Haan, dirigent van alledrie de koren, neemt uiteraard de algehele leiding voor zijn rekening. De koren worden begeleid door pianist Irene de Haan en cellist Anna Lesterhuis. Zij zullen ook enkele instrumentale stukken ten gehore brengen. De uitvoering vindt plaats in de H. Martinus Kerk in Vaassen en begint om 14.30 uur. De entree bestaat uit een vrijwillige bijdrage.

Lees ook

Brummense raad vergadert

GEM. BRUMMEN – De gemeenteraad van Brummen vergadert donderdag 16 september. Er wordt gesproken over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.