Home / Nieuws / Chocolademelkrit met 25+ tweewielers

Chocolademelkrit met 25+ tweewielers

VELP – Een groep enthousiaste fans van voertuigen met twee wielen uit Velp heeft zich verenigd onder de naam de Velpse Tweewieler Liefhebbers. Om goed te beginnen houdt deze club op zondag 22 december een Chocolademelkrit met fietsen en brommers van 25 jaar en ouder, geïnspireerd op eerdere jubileumritten van de Gazelle in Velp en Dieren. De rit begint om 13.00 uur, maar vanaf 11.30 uur verzamelen de Velpse Tweewieler Liefhebbers zich op het Stationsplein in Velp. Deelname is gratis, een bijdrage is altijd welkom. Belangstellenden kunnen zich aankondigen via een online formulier, te vinden via de facebookpagina van de Velpse Tweewieler Liefhebbers.

Lees ook

Schone Oevers in Rheden: Bewoners adopteren een stukje IJsseloever en ruimen het zwerfafval op.

GEM. RHEDEN – In oktober 2020 deed de gemeente Rheden een oproep aan haar bewoners …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.