Home / Doesburg-Regiobode / Carbidschieten in Hummelo

Carbidschieten in Hummelo

HUMMELO – Op oudjaarsdag, dinsdag 31 december, wordt in Hummelo weer fanatiek met carbid geschoten. Als een van de weinig evenementen in carbidschietend Nederland wordt hier een spannend wedstrijdelement toegevoegd.
De opgave van de teams is inmiddels niet meer mogelijk, het evenement zit vol. Voor het eerst in negentien jaar doen er meer dan dertig teams mee. Elk team van twee personen vergaart gedurende de dag punten met onder andere de wedstrijdonderdelen vangbal, vogelschieten en afstandschieten. Nieuw dit jaar is jeu de boules.
Het openingsschot wordt om 11.00 uur gelost met de winnende installatie van vorig jaar en rond 15.15 uur wordt het volkslied ten gehore gebracht voor het winnende duo. Bezoekers zijn natuurlijk welkom in de Greffelinkallee in Hummelo. Toegang is gratis.
Meer info op facebook: Carbidschieten Hummelo.

Lees ook

Doesburg samen met buurgemeenten aan de slag met woningbouw in de Liemers

GEM. DOESBURG – De gemeente Doesburg heeft, samen met buurgemeensten Duiven, Montferland, Westervoort en Zevenaar, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.