Home / Rheden-Regiobode / Buurtbus Spankeren/Dieren ook dit jaar weer ruim 10.000 passagiers

Buurtbus Spankeren/Dieren ook dit jaar weer ruim 10.000 passagiers

SPANKEREN/DIEREN – Ook in haar achtste jaar heeft de buurtbus weer meer dan 10.000 passagiers vervoerd. In het najaar van 2020 verwacht de buurtbus haar 75.000e passagier te kunnen begroeten.

Wel is voor het komende jaar de dienstregeling enigszins aangepast. Deze aanpassing was noodzakelijk door de kruising met de spoorwegovergangen, die op bepaalde routes tot minuten oponthoud leiden. De nieuwe dienstregeling is elders in deze krant te vinden.
Gelet op de komende feestdagen zijn er enkele wijzigingen in de dienstregeling. Op dinsdag 24 december rijdt de bus tot 17.00 uur en op dinsdag 31 december start de bus in de ochtend om 8.00 uur in plaats van 7.00 uur en stopt de bus om 16.00 uur.

Om het bestaan van de buurtbus in de toekomst te kunnen continueren zijn er op korte termijn nog enkele chauffeurs nodig. Rijbewijs BE voldoet en ook dames zijn van harte welkom. Geïnteresseerde kunnen contact opnemen met het secretariaat van de buurtbus, 0313 421127 of het aanmeldingsformulier op de website invullen.

www.bbsd.nl

Lees ook

Opbrengst collecte nierstichting

DE STEEG – Van 13 tot en met 20 september vond in De Steeg de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.