Home / Doesburg-Regiobode / Buurman en Buurman bij Kinderfilmhuis

Buurman en Buurman bij Kinderfilmhuis

DOESBURG – Kinderfilmhuis De Teil vertoont zaterdag 14 december de film Buurman en Buurman: Winterpret. De film is om 14.00 èn 15.30 uur te zien in Het Arsenaal en duurt ongeveer een uur. De entree bedraagt 3,50 euro, inclusief iets lekkers na afloop.

De winter kan superleuk zijn, maar bij Buurman en Buurman zorgt het juist voor problemen. De geliefde buurmannen gaan weer op hun eigen manier aan de slag om van alles een succes te maken. Het versieren van de kerstboom gaat niet zoals gepland, en ook het huis versieren is moeilijker dan de buurmannen dachten. Als ze kerstkoekjes proberen te bakken, zetten ze per ongeluk het huis in vuur en vlam. Maar gelukkig is er ook tijd voor cadeautjes en daar zijn de buurmannen gek op. Kortom, er is deze winter weer genoeg werk aan de winkel voor Buurman en Buurman.

Lees ook

Ravage bij aanrijding in Rheden

RHEDEN – Op de Oranjeweg in Rheden heeft donderdagmiddag 4 maart een ongeval plaatsgevonden. Even …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.