Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Stomerij Den Heuvel wordt Stomerij/Wasserij Den Heuvel/Good-Clean

Business & Shopping: Stomerij Den Heuvel wordt Stomerij/Wasserij Den Heuvel/Good-Clean

VELP – Na ruim 45 jaar gaat stomerij Den Heuvel per 3 december verder onder de naam Kwaliteitsstomerij- en wasserij Den Heuvel/Good-Clean. Hiervoor wordt verhuisd naar het pand van de naaste buurman, Storm Velp.

Al sinds 1976 is kwaliteitsstomerij en wasserij Good-Clean uit Lochem in heel Oost-Nederland actief. Deze firma neemt per 3 december de taken over van Stomerij Den Heuvel. Zowel particulieren als bedrijven kunnen in Velp voortaan dus terecht bij Den Heuvel/Good-Clean met al hun stoom- en wasgoed.

Vanuit Lochem bestrijkt Good-Clean een werkgebied met ruim 100 servicepunten in Oost-Nederland. Dagelijks zijn chauffeurs onderweg om de te reinigen goederen op te halen en de schone spullen terug te bezorgen bij de vele depots in de Achterhoek, Liemers, Salland en Twente, bij bedrijven en woninginrichters. Dit doen zij meerdere dagen per week.
Klanten kunnen bij de servicepunten van Good-Clean terecht om kostuums, pantalons en overige luxe bovenkleding, avond- en bruidskleding, suède en leder, gordijnen en vitrages, tapijten en vloerkleden of dekbedden te halen of te brengen. Bij grotere partijen kunnen zij gebruikmaken van de bezorgdienst van Kwaliteitsstomerij Good-Clean en een afspraak maken via tel. 0573 – 252610 of lochem@goodclean.nl.
Kwaliteitsstomerij Good-Clean is al vele jaren aangesloten bij branchorganisatie Netex en de klachtenregeling Netexcare. Good-Clean is een volledig gecertificeerde stomerij, die voldoet aan de strengste milieueisen.

De werkzaamheden van Stomerij Den Heuvel worden voortaan gewaarborgd door Kwaliteitsstomerij- en wasserij Den Heuvel/Good-Clean. Hiermee blijft een goede stomerij voor Velp behouden.

www.goodclean.nl

Lees ook

Reekalfjes door inzet van drone gered van maaimachine

REGIO – Met behulp van een dronemet warmtecamera heeft Natuurmonumenten een tiental reekalfjes in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.