Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Optimale privacy bij CJ Coiffure in Velp

Business & Shopping: Optimale privacy bij CJ Coiffure in Velp

VELP – Al vele jaren weten klanten dat zij bij CJ Coiffure in Velp terechtkunnen voor een natuurlijk ogend haarwerk of een pruik. Desgewenst vinden de afspraken ook plaats buiten openingstijden of bij de mensen thuis. Omdat CJ persoonlijke service en dienstverlening hoog in het vaandel heeft, is er nu een compleet nieuwe studio gerealiseerd, waar ook overdag volstrekte privacy gewaarborgd is.

Onder haarwerken vallen pruiken, haarstukjes en ander maatwerk om het haar aan te vullen. Meestal worden deze gemaakt van synthetisch haar. Er zijn ook haarwerken van echt haar. De kwaliteit hiervan is de laatste jaren steeds beter geworden. Deze haarwerken zijn niet van echt haar te onderscheiden. CJ levert topkwaliteit met een mooie filmaanzet, zodat niet te zien is dat het een haarwerk is.
CJ heeft haarwerken in veel uiteenlopende stijlen, van modern tot klassiek. Bij het kiezen van een pruik of haarwerk moet op veel zaken wordt gelet. De kleine details maken het verschil bij het selecteren voor een natuurlijke en stijlvolle aanvulling van het haar. CJ Coiffure biedt een grote selectie van pruiken, haarwerken of andere producten die helpen bij verschillende vormen van haarverlies, tijdelijk of blijvend. De medewerkers helpen bij de juiste keuze en geven persoonlijk en vakkundig advies. Het intakegesprek vrijblijvend en reservering van het haarwerk is tot maximaal 6 weken mogelijk. Garantie, onderhoud en nazorg is vanzelfsprekend bij CJ Coiffure.
CJ Coiffure is aangesloten bij de ANKO, de vereniging voor haarwerkspecialisten in Nederland. Tevens is CJ Coiffure een erkende, gecontracteerde hulpmiddelleverancier van alle zorgverzekeraars. Dit houdt dat zij rechtstreeks met de verzekeraar de administratieve en financiële afhandeling mag regelen.

CJ Coiffure, tel. 026-3644064
www.cjcoiffure.nl

Lees ook

Reekalfjes door inzet van drone gered van maaimachine

REGIO – Met behulp van een dronemet warmtecamera heeft Natuurmonumenten een tiental reekalfjes in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.