Home / Brummen-Regiobode / Business & Shopping: Jan de Winkel overgenomen door GroeNoord

Business & Shopping: Jan de Winkel overgenomen door GroeNoord

BRUMMEN – Vanaf januari 2020 neemt John Deere-dealer GroeNoord collega-dealer Jan de Winkel over. De Winkel heeft vier winkels, waaronder een aan de Eerbeekseweg 21 in Brummen.

Voor mechanisatiebedrijf GroeNoord is dat een uitbreiding van 15 naar 19 vestigingen in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland, Overijssel en Gelderland. Alle medewerkers van Jan de Winkel behouden hun plaats binnen GroeNoord, waar directeur Jan de Winkel de leiding krijgt over de verkoop van landbouwmachines in het oosten van Nederland. Voor GroeNoord is dit de volgende stap in verdere professionalisering van het bedrijf.
Jan de Winkel kent zijn oorsprong meer dan 100 jaar geleden in het Gelderse Brummen en is een echt familiebedrijf. Toen Jan de Winkel junior als tweede generatie in 1986 de zaak van zijn vader overnam, groeide het mechanisatiebedrijf verder uit en kon het zich meer gaan richten op de professionele markt. GroeNoord – zelf ook ontstaan uit vier familiebedrijven waarvan alle eigenaren een actieve functie bekleden binnen het bedrijf – herkent de bedrijfscultuur van Jan de Winkel goed. De bedrijven nemen de tijd om elkaars beste elementen over te nemen, gericht op klantenservice, werknemers, voldoening en resultaat. Jan de Winkel gaat op termijn onder de naam GroeNoord verder.

Lees ook

De Middelste Molen blijft achter de schermen druk

LOENEN – De Middelste Molen, ambachtelijke papierfabriek en museum aan het Kanaal Zuid in Loenen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.