Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Heerlijk Italiaans eten bij Pizza Limone op Landal Coldenhove

Business & Shopping: Heerlijk Italiaans eten bij Pizza Limone op Landal Coldenhove

EERBEEK – Vrijdagavond 29 november opende op Landal Greenpark Coldenhove in Eerbeek het nieuwe Italiaanse restaurant Pizza Limone. Mascotte Bollo knipte het lint door en direct stroomde het geheel vernieuwde restaurant vol.

De Italiaanse keuken is populair en de kaart van Pizza Limone biedt veel smakelijks; van pizza en pasta tot heerlijke anti-pasti en salades. En natuurlijk is er een keur aan Italiaanse ijsspecialiteiten. “Bovendien is Pizza Limone beslist niet alleen een goed adres voor onze gasten”, aldus general manager Jerry Meijer. “Al onze restaurants zijn ook open voor gasten uit Eerbeek en omgeving. Zeker op het gebied van de Italiaanse keuken is er verder ook weinig in de omgeving.”

Dat gasten die niet verblijven in één van de 264 bungalows of op één van de 180 campingplekken op het park, altijd welkom zijn, is al jaren een feit. “We zijn met onze brasserie al verkozen tot beste restaurant van de gemeente Brummen”, aldus Meijer. “Die waardering kwam beslist niet alleen van onze verblijfsgasten.”
Om mensen die niet op Landal Greenpark Coldenhove verblijven verder kennis te laten maken met het nieuwe Pizza Limone, worden in januari aantrekkelijke acties gehouden. “Volg daarvoor dus ook de Regiobode”, aldus Meijer.

Foto: Wencel Maresch

Foto: General manager Jerry Meijer (tweede van rechts) van Landal Greenpark Coldenhove en het team van Pizza Limone, verwelkomden vrijdag hun eerste gasten in het Italiaanse restaurant

Lees ook

Business & Shopping: Chipscorner na dertig jaar niet meer weg te denken uit Velp

VELP – Chipscorner is niet meer weg te denken van de Brugweg in Velp. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.