Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Goud voor gevulde oliebollen van Jansen – Hachmang

Business & Shopping: Goud voor gevulde oliebollen van Jansen – Hachmang

SPANKEREN – De gevulde oliebollen van vof Jansen-Hachmang uit Spankeren zijn door het Nederlandse Bakkerij Centrum in Wageningen met Goud bekroond. De oliebollen voldoen aan de strenge kwaliteitseisen en zijn volgens de keurmeesters van onderscheidend. De oliebollen zijn beoordeeld op onder andere vorm, kleur, geur en smaak.
De firma Jansen-Hachmang mag de titel de komende 6 maanden voeren voor zijn gevulde oliebollen. De oliebollen worden verkocht vanuit de kraam op de hoek van de Wilhelminaweg / Buitensingel en komende zaterdag 7 december op de Anton Pieck-markt op het Callunaplein.

Lees ook

Business & Shopping: Chipscorner na dertig jaar niet meer weg te denken uit Velp

VELP – Chipscorner is niet meer weg te denken van de Brugweg in Velp. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.