Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Floris Dirkse van den Heuvel biedt Apple-hulp in aan huis

Business & Shopping: Floris Dirkse van den Heuvel biedt Apple-hulp in aan huis

DIEREN – Apple-producten werken fantastisch, maar dan moet je wel weten hoe je ze goed instelt. Floris Dirkse van den Heuvel helpt zowel particulieren als ondernemers bij al hun Apple-vragen.

“De laatste jaren zijn er veel IT-bedrijven ontstaan die hulp aan huis bieden”, zegt Dirkse van den Heuvel. “Als je googelt op IT-hulp of bijvoorbeeld computerhulp aan huis krijg je enorm veel resultaten, maar niet veel daarvan zijn Apple-specialist. Bij de keus voor een Apple-product heb je de verwachting dat dit uitstekend functioneert en dat deze apparaten veilig en betrouwbaar zijn. Je moet echter wel weten hoe je je MacBook, iMac, iPhone of iPad op een juiste manier instelt, gebruikt en laat samenwerken met andere apparatuur in huis. Denk hierbij aan Wifi, printers, slimme verwarming en slimme verlichting.”

Vanuit de passie om mensen hierbij te helpen, is Floris Dirkse van den Heuvel zijn bedrijf Premit gestart. Premit biedt gespecialiseerde Apple-hulp aan consumenten, zzp’ers en midden- en kleinbedrijf. Floris staat klaar voor mensen met vragen zoals: Hoe kan ik mijn foto’s eenvoudig beheren? Hoe kan ik vanaf elk apparaat makkelijk printen? Waarom doet mijn Wifi het niet? Daarnaast helpt hij zzp’ers met het perfect inrichten van hun computer, zodat ze eenvoudig en snel kunnen factureren en boekhouden. Ook ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf maken graag gebruik van zijn diensten om bijvoorbeeld een MacBook voor een nieuwe medewerker klaar te zetten.

Floris is de laatste jaren in de Apple-wereld werkzaam geweest en heeft zich volledig toegelegd op het werken met deze mooie producten. ”Ik geloof dat goed werkende IT fantastisch is en wil dit iedereen laten ervaren”, aldus Floris. Volgens hem is Apple het enige product waarmee dit te bereiken is. Floris is te bereiken, tel. 0313 – 234363 of kijk op www.premit.nl.

Lees ook

Collectanten MS Fonds gezocht

REGIO – Van 16 tot en met 21 november vindt de landelijke huis-aan-huis collecte van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.