Home / Brummen-Regiobode / Brummense vrijwilligers bedankt

Brummense vrijwilligers bedankt

BRUMMEN – Zaterdag 7 december was het de Dag van de Vrijwilliger. De Vrijwilligerscentrale gemeente Brummen heeft hiervoor speciaal een kaart voor vrijwilligers ontworpen. Organisaties uit de gemeente Brummen die met vrijwilligers werken kregen de mogelijkheid om deze kaarten gratis af te halen voor hun vrijwilligers. Veel organisaties hebben hier gebruik van gemaakt en vele vrijwilligers zijn dus verrast met een kaartje in de bus.

Lees ook

Tamara uit Eerbeek brengt lotgenoten NAH bij elkaar

EERBEEK – Na een val van de trap veranderde het leven van Tamara Neeft uit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.