Home / Brummen-Regiobode / Brocante kerstmarkt Mollenhof

Brocante kerstmarkt Mollenhof

OEKEN – Op zaterdag 21 december is er een brocante kerstmarkt op de Mollenhof in Oeken. Er is van alles te koop, waaronder brocante spullen, gedoneerde prijzen van de zomerbuurtmarkt en zelfgemaakte spulletjes. Er is warme chocomel en kerstbrood. Dit alles wordt opgeluisterd met live kerstmuziek. In de tuinkamer van De Mollenhof kunnen bezoekers van de kerstmarkt tegen betaling en onder begeleiding kerststukjes maken. De totale opbrengst van de kerstmarkt komt ten goede aan Stichting De Mollenhof. De markt is te bezoeken van 13.30 uur tot 16.30 uur.

Lees ook

Tamara uit Eerbeek brengt lotgenoten NAH bij elkaar

EERBEEK – Na een val van de trap veranderde het leven van Tamara Neeft uit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.