Home / Rheden-Regiobode / Boerenkool bij Rheejes Praote

Boerenkool bij Rheejes Praote

RHEDEN – De laatste bijeenkomst van Rheejes Praote van dit jaar valt op donderdag 19 december. Tijdens deze laatste samenkoming gaat Rheejes Praote in het Dorpshuis een dvd bekijken met beelden van het oogstfeest in Elden. Met name de werkzaamheden van onder andere Bennie Groenewoud komen in beeld. Ook is er een optocht van tractoren in de omgeving van Spankeren te zien op de dvd. Na de pauze zullen fotoalbums van meester Bolink klaar liggen om bekeken te worden. Tot slot is er de mogelijkheid om boerenkool te blijven eten. De bijeenkomst begint om 10.00 uur en om 12.00 uur wordt de boerenkool geserveerd. Meedoen aan de bijeenkomst kost 3 euro en voor het mee-eten moet 5 euro bijbetaald worden. Opgeven voor de maaltijd kan door te bellen of mailen naar tel. 026-4954049 of apky.meeuwissen@gmail.com.

Lees ook

Vrolijke middag bij de Narrenkap

VELP – Zaterdagmiddag 25 januari was het weer tijd voor de jaarlijkse Vrolijke Middag bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.