Home / Nieuws / Blije kindergezichtjes bij intocht Sinterklaas in Velp

Blije kindergezichtjes bij intocht Sinterklaas in Velp

VELP – Voor de kinderen in Velp was het zaterdag 23 november een spannende dag. Veertig Pieten en Sinterklaas kwamen in een antieke brandweerwagen naar het dorp. Burgemeester Carol van Eert had de eer om de Goedheiligman te verwelkomen. Al lang voor de komst van Sinterklaas was er voor de kinderen al van alles te beleven in het centrum. Er was een spellencircuit opgesteld. Er kon worden meegedaan met een reuze monopolyspel en een knock-out-quiz. Ook waren er overal in het centrum kleine spellen te spelen. Het pepernoten bakken bij banketbakkerij Teunissen was weer ongekend populair.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Ik vind: Gemeentehuis Rheden.

Een toekomstbestendig gemeentehuis voor de gemeente. Het bouwvallige huis in De Steeg is aan vervanging …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.