Home / Doesburg-Regiobode / 10.743 euro voor Doesburgse clubs

10.743 euro voor Doesburgse clubs

DOESBURG – Zo’n 260.000 verkopers gingen de afgelopen maanden op pad om loten te verkopen tijdens de Grote Clubactie. In Doesburg lukte het verenigingen om in totaal 10743 euro op te halen. Landelijk deden ruim 5.000 verenigingen mee met de Grote Clubactie. Dit jaar deden in Doesburg de volgende clubs mee en zij haalden de volgende bedragen op. Badmintonvereniging Doesburg: 348 euro, D.W.V.: 843 euro, Des: 822 euro, Sportclub Doesburg: 5091 euro, Voetbalvereniging Angerlo-Vooruit: 3639 euro. 80 Procent van de opbrengst gaat naar de club.

Lees ook

Erepenning Doesburg voor echtpaar Van Blokland

DOESBURG – Rokus en Marian van Blokland-Kuperus kregen woensdag 24 februari uit handen van burgemeester …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.