Home / Rheden-Regiobode / Zonnebloem zoekt vrijwilligers

Zonnebloem zoekt vrijwilligers

RHEDEN/DE STEEG – De afdeling Rheden/De Steeg van de Zonnebloem heeft inmiddels een kleine 100 gasten en voor het komend jaar staan er weer mooi activiteiten gepland. De afdeling is dit jaar flink gegroeid en kan zich met recht een actieve afdeling noemen. Er werken vele betrokken en actieve vrijwilligers bij de afdeling, maar er is altijd behoefte aan extra en nieuwe vrijwilligers om te helpen bij activiteiten en bezoekwerk. Een groot deel van de gasten is aan huis gekluisterd en vindt het fijn als er met regelmaat iemand een gezellig praatje komt maken. Daarnaast zijn er de maandelijkse activiteiten en twee keer per jaar is er een regioactiviteit waar hulp bij nodig is. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met voorzitter Dhr. W. van den Bosch via zonnebloem.vandenbosch@gmail.com.

Lees ook

Klimaatburgemeester gezocht voor Rheden

GEM. RHEDEN – Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat is op zoek naar een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.