Home / Brummen-Regiobode / Zonnebloem op herfstmarkt

Zonnebloem op herfstmarkt

LOENEN – Enkele vrijwilligers van de Zonnebloem Loenen en hun gasten gaven graag gehoor aan de uitnodiging om de Groote Modderkolk te bezoeken. Dit ter gelegenheid van de herfstmarkt rond het erf en de opening van het nieuwe wandelpad. Het werd wederom een fijne middag. Eerst al wandelend vanaf ieders huis naar de Groote Modderkolk. Daarna op de herfstmarkt rondkijken, een koffiepauze op het terras en een stukje van het nieuwe wandelpad bekeken. En dit alles op een prachtige, zonnige herfstmarkt.

Lees ook

Vincent Buitenhuis nieuwe directeur Veluwonen

EERBEEK – Vanaf 1 oktober 2021 is Vincent Buitenhuis de nieuwe directeur-bestuurder van woningcorporatie Veluwonen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.