Home / Doesburg-Regiobode / Zingen met Sint-Maarten

Zingen met Sint-Maarten

DOESBURG – Maandag 11 november is het weer Sint-Maarten. Ook in Doesburg wordt deze dag uitbundig gevierd. Stichting Manifestaties Martinikerk houdt een korte en feestelijke bijeenkomst voor alle basisschoolkinderen uit Doesburg en omgeving. Het verhaal van Martinus wordt verteld, de stoere Romeinse soldaat die zijn mantel in tweeën sneed om een arme bedelaar bij de stadspoorten te helpen is zelf aanwezig. Het zingen van de bekende Sint-Maartenliedjes is een belangrijk programma onderdeel. Er wordt gitaar gespeeld en de kinderen worden uitgenodigd om mee te zingen. De bijeenkomst wordt gehouden in de Martinikerk. De kerkdeuren gaan om 18.25 uur open, de start is om 18.30 uur en tegen 19.00 uur is de bijeenkomst weer afgelopen en zullen de kinderen langs de deuren gaan en hun liedjes zingen.

www.smmd.nl
smmd.doesburg@gmail.com

Lees ook

Zomer in Gelderland op vrijdag 6 augustus in Drempt

DREMPT – Knallen met zijn allen! Dat is het motto van het team uit Drempt, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.