Home / Brummen-Regiobode / Zilversmid bij wereldwinkel

Zilversmid bij wereldwinkel

EERBEEK- Als onderdeel van een reis van twee maanden door Nederland, is zilversmid Dambar Biswokarma op woensdag 13 november van 11.00 tot 16.00 uur in Wereldwinkel Eerbeek met zijn handgemaakte zilveren sieraden. Dambar werkt als zilversmid in Kathmandu, de hoofdstad van Nepal. Hij is met steun uit Nederland opgeleid tot zilversmid en heeft sinds 2005 zijn eigen werkplaats. Zijn bedrijf Dambar International biedt inmiddels werk aan meer dan 14 mensen die daardoor hun eigen familie kunnen onderhouden. Het assortiment bestaat uit prachtige hangers, kettingen, oorbellen, ringen en ook kettingen voor heren. Alles is handgemaakt, met diverse originele ontwerpen en vaak met een symbool of een speciale betekenis. Dambar vertelt daar graag over. Dit jaar wordt hij vergezeld door zijn zoon Jos, die vorig jaar is afgestudeerd als Bachelor in Business in Australië. Sindsdien ondersteunt Jos zijn vader bij Dambar International.nl

www.wereldwinkeleerbeek.nl

Lees ook

Vincent Buitenhuis nieuwe directeur Veluwonen

EERBEEK – Vanaf 1 oktober 2021 is Vincent Buitenhuis de nieuwe directeur-bestuurder van woningcorporatie Veluwonen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.