Home / Rheden-Regiobode / Yogalessen in Ananda

Yogalessen in Ananda

ELLECOM – Uit onderzoek blijkt steeds opnieuw hoe belangrijk lichamelijk bewegen is als preventie voor diverse welvaartziekten. In de yogalessen van Ananda Yoga Centrum kan iedereen leren door te bewegen, te ontspannen en goed te ademen de gezondheid te bevorderen. Yoga brengen daarbij ook de gedachtestroom tot rust en heeft zo een positieve invloed op lichaam en geest. In november is het weer mogelijk in het Ananda Yogacentrum in Ellecom te starten met het wekelijks volgen van lessen in yoga. De lessen worden al sinds 1999 gegeven door deskundige docenten. Zij bieden elke deelnemer de gelegenheid om bewust te leren ontspannen, een goede adembeleving te ontwikkelen, de vitaliteit te verhogen en de levensenergie, prana, krachtiger te laten stromen. Bij de yogaoefeningen leren de deelnemers op een respectvolle manier om te gaan met de grenzen van het lichaam. Zo ervaart zij de veiligheid om een teveel aan spanning werkelijk los te laten en vitaliteit en souplesse toe te laten. “Yoga is geschikt voor iedereen die het leven meer inhoud wilt geven en meer harmonie in zijn leven wilt brengen.”

Tel. 0313-414893
www.anandayogacentrum.nl

Lees ook

PFC Rheden neemt met ludieke actie afscheid van Zwembad de Dumpel

VELP – Zwemvereniging PFC Rheden heeft op zaterdag 17 juli met een ludieke actie afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.