Home / Doesburg-Regiobode / Write for Rights in Martinikerk

Write for Rights in Martinikerk

DOESBURG – Amnesty International houdt in het kader van Write for Rights zondag 1 december een bijeenkomst in de Martinikerk in Doesburg. Met deze actie roept de mensenrechtenorganisatie mensen op om brieven te schrijven naar presidenten, ministers en gouverneurs om te vragen om gerechtigheid voor mensen die onterecht gevangenzitten, worden gemarteld, gediscrimineerd of bedreigd. Dit jaar wordt speciaal aandacht gevraagd voor kinderen en jongeren. Die massale druk zorgt er volgens Amnesty voor dat het leven van deze mensen verandert. Er wordt onder andere geschreven voor Sarah, Seán, Yasaman en Emil, hun verhalen zijn terug te vinden op www.writeforrights.nl. Iedereen is welkom om na de dienst van zondag 1 december een brief te schrijven. Dit kan van 11.15 tot ongeveer 12.30 uur.

nelweststeijn@hotmail.com

Lees ook

Raadsvergadering Bronckhorst digitaal

BRONCKHORST – De raadsvergadering van de gemeente Brockhorst van 2 juli, wordt digitaal gehouden. Vorige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.