Home / Brummen-Regiobode / Woonstudio in centrum Eerbeek volledig uitgebrand

Woonstudio in centrum Eerbeek volledig uitgebrand

EERBEEK – In een woonstudio aan de Stuijvenburchstraat in het centrum van Eerbeek heeft in de nacht van dinsdag 12 op woensdag 13 november een flinke brand gewoed. De brand werd om 3.20 uur gemeld en direct opgeschaald. Het was op dat moment nog onduidelijk of er mensen in het pand aanwezig waren. Toen de eerste brandweerlieden aankwamen, bleek dit wel het geval. De brand was toen al enige tijd ontwikkeld in het gebouw waar vier woonstudio’s gevestigd zijn. De brandweer kwam ter plaatse kwam met drie tankautospuiten en een hoogwerker. Het duurde enige tijd voordat de brand onder controle was. De schade is groot. Tenminste één studio is volledig uitgebrand.

Foto: Roland Heitink/Persbureau Heitink

Lees ook

Kunstwerk Levenslicht herinnert aan Rhedense slachtoffers

DIEREN – Kunstenaar Gerrit van Middelkoop uit Velp heeft donderdag 8 april een nieuw oorlogsmonument …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.