Home / Brummen-Regiobode / Winterwandeling op Bruggelen

Winterwandeling op Bruggelen

BEEKBERGEN – De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen verzorgen dinsdag 3 december een winterwandeling op landgoed Bruggelen in Beekbergen. De natuur maakt zich klaar om de winter in te gaan. De bomen zijn hun bladeren al kwijt en veel dieren maken zich op voor een lange winterrust of zijn vertrokken naar warmere oorden. Het zuidelijke deel van Bruggelen bestaat uit stuifheuvels met ‘eikenstrubben’. Dit zijn bossen met grillige, knoestige en gedrongen eikenstammen. Op de Beekbergse Eng is akkerland te vinden. De wandelaars gaan samen met de boswachters op ontdekkingstocht door dit prachtige gebied. Goede wandelschoenen worden aangeraden.
De start is om 13.00 uur vanaf de parkeerplaats tegen over restaurant de Smittenberg aan de Arnhemseweg 537 in Beekbergen. De tocht duurt ongeveer 2 uur. Deelname kost 5 euro per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar betalen de helft en donateurs van GLK mogen gratis mee. Reserveren niet nodig.

www.glk.nl/activiteiten

Lees ook

Atlant bouwt nieuwe leef- en woonomgeving Marken Haven

BEEKBERGEN – Op locatie Marken Haven in Beekbergen is Atlant begonnen met de bouw van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.