Home / Brummen-Regiobode / Wintermarkt in de Pancratiuskerk

Wintermarkt in de Pancratiuskerk

BRUMMEN – In de Pancratiuskerk in Brummen wordt zaterdag 30 november de jaarlijkse wintermarkt gehouden. Van 10.00 uur tot 15.00 uur kunnen bezoekers struinen tussen de kraampjes met allerlei leuke en lekkere spulletjes. Het wordt een gezellige wintermarkt in winterse sfeer, meldt de organisatie. Vele vrijwilligers zijn in touw geweest om allerlei kerstattributen te maken die voor schappelijke prijsjes te koop zijn. Zo zijn er adventskransen, glas- en servieswerk, breiwerk en kinderspeelgoed. Er is ook een boekenhoek. De opbrengst van de markt gaat dit jaar weer naar het revalidatieproject voor gehandicapte kinderen in Mangu, Nigeria. Het Brummense artsenechtpaar Van de Venis is nauw bij dit project betrokken.

Lees ook

Kerstmiddag ouderen Loenense kerken

LOENEN – Net als voorgaande jaren wordt er in Loenen ook dit jaar weer een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.