Home / Doesburg-Regiobode / Winter Montmarte markt

Winter Montmarte markt

DOESBURG – Zondag 17 november wordt er een speciale Winter Montmartre markt gehouden in het historische centrum van de Hanzestad Doesburg en wel op de Vischmarkt in de Roggestraat en een gedeelte Veerpoortstraat. Op deze markt staan leuke kramen met aan Frankrijk gerelateerde producten, maar ook antiek, veel brocante, kunst, curiosa, sieraden, boeken en wellicht alvast een knipoog naar de Kerst. “Waan je even in Frankrijk, slenter langs de tientallen kramen, en ga lekker op een sfeervol terras zitten en luister naar de live muziek van Al Capone met swingende Django Reinhardt klanken of naar Pierre en Gerdy met heerlijke Franse Chansons et Musette”, promoot organisator Henk Steinvoort. De markt is van 11.00 tot 16.30 uur te bezoeken. Volgend jaar gaat de Montmartremarkt het vijfde seizoen in en wel op de laatste zondagen van april, mei, juni, juli, augustus en september.

info@henksteinvoort.nl

Lees ook

Opening coronabank voor maatschappelijke organisaties Bronckhorst

GEM. BRONCKHORST – Instellingen en organisaties binnen Bronckhorst die door de coronacrisis in de financiële …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.