Home / Brummen-Regiobode / Winnaars Christina Concours bij Podium Palisium

Winnaars Christina Concours bij Podium Palisium

EERBEEK – Stichting Podium Palisium in Eerbeek ontvangt drie bijzondere winnaars van het Prinses Christina Concours (PCC) 2019 op zondag 17 november. Merle van der Lijke, Mare Keja en Kees Kruit spelen die middag vanaf 12.00 uur aan het Palisiumpark 2. Merle van der Lijke speelt harp en is ook laureaat van het prestigieuze Rosa Spier Concours. Zij heeft o.a. les van Lavinia Meijer (PCC 1997) en Erika Waardenburg en trad al op in het Prinsengrachtconcert en met het Symfonieorkest Nijmegen. Kees Kruit begon zijn pianostudie toen hij 6 jaar was. Hij won ook prijzen bij het Haydn Muziek Festival en het Steinway Internationale Pianoconcours. Mare Keja, cello, won bij het Haydn Muziek Festival de juryprijs én de publieksprijs. Zij speelde al cello toen zij 3 jaar was. Na het concert kan men nader kennis- maken met deze drie jonge musici. Inloop vanaf 11.30 uur, nazit 13.40 uur. De entree bedraagt 25 euro. Aanmelden noodzakelijk: ruud.vandermeer@planet.nl

Lees ook

Sanne en Ilse behalen certificaat TU Eindhoven

DIEREN – Sanne Reijerman en Ilse Willemsen uit klas DV5A van Het Rhedens Dieren hebben …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.