Home / Brummen-Regiobode / Wensambulance bij Ouderenbelang

Wensambulance bij Ouderenbelang

EERBEEK – Op vrijdag 8 november komen de dames Van de Berg en Weyden bij de Vereniging Ouderenbelang in Eerbeek een voorlichting geven over de organisatie Wensambulance. De Wensambulance vervult zo veel mogelijk wensen van mensen die niet mobiel zijn en een hartewens hebben om ergens naar toe te gaan, of mensen die terminaal zijn en nog een laatste levenswens hebben. De bijeenkomst begint om 14.00 uur, in de zaal van het Tjark Riks Centrum, die vanaf 13.30 uur open is. Entree kost 3 euro, inclusief koffie of thee met een koekje en de bingo, die achteraf plaats zal vinden.

Lees ook

Echtpaar Peters 60 jaar getrouwd

EERBEEK – Nee, eigenlijk staan ze niet zo graag in de belangstelling. Maar omdat Wim …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.