Home / Doesburg-Regiobode / Wat hebben we bij de koffie?

Wat hebben we bij de koffie?

DOESBURG – Op woensdag 6 november zijn Jacques en Wanda Beemsterboer te gast bij ‘Wat hebben we bij de koffie?’, de ontmoetingsochtend in de Martinikerk in Doesburg. Op 2 december 2006 werd hun dochter Nadine vermoord door haar ex-vriend. Wanda schreef er een openhartig en aangrijpend boek over en Jacques gaat er geregeld over in gesprek met gevangenen die veroordeeld zijn voor een geweldsdelict. ‘Wat hebben we bij de koffie?’ is een ochtend waarop mensen elkaar kunnen ontmoeten. De koffie-ochtend vind plaats in de Martinikerk in Doesburg en duurt van 10.00 tot ongeveer 11.30 uur.

chris.kors@gmail.com

Lees ook

Zomer in Gelderland op vrijdag 6 augustus in Drempt

DREMPT – Knallen met zijn allen! Dat is het motto van het team uit Drempt, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.