Home / Nieuws / Warm welkom voor Sinterklaas in Rheden

Warm welkom voor Sinterklaas in Rheden

RHEDEN – Vele gespannen kindertjes stonden zaterdag 16 november Sinterklaas op te wachten in Rheden. Na een gezellig kinderfeest in Ons Huis zat de stemming er goed in en konden de jongens en meisjes niet meer wachten tot de Goedheiligman dan eindelijk zelf ten tonele zou verschijnen. Net na de middag kwam de Sint aan bij de Muziektent, dit jaar in een oud legervoertuig, om zo aandacht te vragen voor 75 Jaar Bevrijding. Iets waar de kinderen weinig oog voor hadden, zij wilden vooral Sinterklaas een handje geven. Na een feestelijke optocht door het dorp werd het feest voortgezet bij Het Wapen van Rheden, waar hij werd opgewacht door burgemeester Carol van Eert.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Rheden wil meer financiële ruimte voor gemeenten van Den Haag

RHEDEN – Wethouder Dorus Klomberg van de gemeente Rhden riep onlangs de minister Ollongren van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.