Home / Doesburg-Regiobode / Warm welkom voor Sinterklaas in Giesbeek

Warm welkom voor Sinterklaas in Giesbeek

GIESBEEK – Vele gespannen kindertjes stonden zondag 17 november in de haven van Giesbeek te wachten op de komst van Sinterklaas en zijn Pieten. Zou alles ook dit jaar weer goedkomen? Om 14.00 uur werd het wachten beloond en zette de Sint voet aan wal. Hij werd ontvangen door de burgemeester die de Goedheiligman welkom heette. Na dit warme welkom stapte de Sint en zijn gevolg in een koets. Onder muzikale begeleiding maakte hij een rijtoer door het dorp met als eindbestemming café/restaurant de Kruk. Hier zongen de kindertjes uit volle borst voor de sint en werden uiteraard beloond met wat lekkers.

Foto: Aart van Raalte

Lees ook

Schone Oevers in Rheden: Bewoners adopteren een stukje IJsseloever en ruimen het zwerfafval op.

GEM. RHEDEN – In oktober 2020 deed de gemeente Rheden een oproep aan haar bewoners …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.